#badaboom#bamboo#clothes#Clothing#bambooclothing#design#scandinavian#norwegian#wool#environmental#soft#allergenic#woman#children#man#bedding#bedsheets#DHLexpress#longjohns#loungewear#hipster#thermalunderwear#pyjamas#tshirt

PROFILERINGSKLÆR AV HØY KVALITET 

Leter du etter bærekraftige profilklær med trykk eller firmalogo til din bedrift, forening eller organisasjon? Klær som skal ha høy kvalitet og være behagelige å bruke for dine ansatte? Eller ser du etter produkter du ønsker å sette din egen logo på for egen business? Produkter som er bærekraftige med høy kvalitet og lang levetid.

Badaboom har flere henvendelser med ønske om bærekraftige og miljøvennlige klær for profilering. Vi har levert til ulike formål og vi tilpasser til hver kunde det som måtte være av ønsker.

 

BÆREKRAFTIG SYNLIGHET

Profilklær med egen logo til bedriften er veldig viktig både for synlighet, men også for motivasjon og stoltheten til de ansatte når de viser seg for kunder og forbindelser. Velger du badaboom for profilering får du et bærekraftig produkt du stolt kan vise frem. Kvaliteten er av det aller beste, og en klærne vil holde fasong og farge over lang tid. Vår miljøprofil kan du lese mer om her.

Vi kan levere klær med ferdig logo eller ønsket trykk. Alternativt kan du selv trykke ut fra det du selv ønsker. Ta kontakt for mer informasjon.

Epost: info(krøllalfa)badaboom.no 

Telefon: +47 90597275 (Britt) eller +47 90890067 (Hege)

Skjema via nettside: trykk her

 

FORNØYDE KUNDER ER VERDT Å JOBBE FOR

Vi er glade for å kunne levere t-skjorter med vevet logo tag til alle Sparebanken Møre sine ansatte. Seilmakeren Double Handed har også fått vår hals for seilregatta deltakere med egen trykket logo. Lucky Duck har fått egene sorte bambus såper for salg i butikk. Askøy fotballklubb har egne badaboom luer med klubbens logo og spillernummer.

  • #profilering #profileringsklær #kvalitet #miljøvennlig #bærekraftig #økologisk #design #tskjorte #mann #dame #ansatte #badaboom #bambus 
  • #seilmakeren #doublehanded #askøy #profilering #profilklær #buff #hals #bambus #bambusklær #bærekraftig #økologisk #miljøvennlig #kvalitet #badaboom
  • #profilering #profilklær #kvalitet #miljø #økologisk #bambus #badaboom #norsk #design #såpe #tskjorte #klær

 

Annonser